shareit

Седмичен хороскоп: Луната ни води към постижения

| от chronicle.bg |

Aстрологичен обзор от 25.01. до 31.01

Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака Лъв, което разположение ще направи понеделник подходящ за отстояване на собствените позиции, заявяване на лично мнение, демонстрация на качества и таланти и големи постижения. Важно е все пак да съумеем да не мачкаме чуждите интереси, борейки се да постигнем своето и да не сме прекалено агресивни в преследването на целите си.

Неподвижните знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци по всяка вероятност ще бъдат предизвикани и подтикнати от обстоятелства или хора да докажат своите възможности и умения.

При тях може да се очакват доста объркани ситуации през деня и да им е трудно да следват замислената последователност на планираното. Важно е да не се отчайват, ами да се постараят въпреки възникващите пречки да са достатъчно ефективни и с максимално трезва преценка при взимането на своите решения. Не е изключено също така, една част от тях да имат леки здравословни неразположения като главоболие, грип или настинка, които бързо ще преминат.

Във вторник Луната влиза в знака Дева и ще остане в знака до четвъртък на обяд. През този период ще сме много, взискателни, скептични и обърнати към детайла и подробностите в ежедневното ни общуване с другите.

Поради тази причина тези два дни и половина няма да са никак подходящи за подаването на документи и заявления или сблъсъци с високопоставени лица, но за сметка на това ще са добри за приключване на вредни навици, като тютюнопушене, прекаляване с храна или алкохол, както и за започване на нов спорт или нов по-здравословен режим на хранене.

Четвъртък следобед, петък и събота, Луната ще преминава през знака Везни, следователно тези дни са идеални за активно общуване с другите, обръщане на внимание на любим човек, сключване на сделки и споразумения.

Неделя Луната ще се намира в знака Скорпион, което разположение ще ни насочи към междуличностните отношения и ще ни направи подозрителни. Ще сме склонни да търсим конспирации и тайни заговори, дори там където ги няма. Каквото и в действителност да се върти в главите ни през втория почивен ден е важно да не му даваме гласност, понеже може да се вкараме в излишни конфликти и да влошим отношенията си с близък до нас човек.

В понеделник Меркурий планетата на мисълта и комуникацията става директна и до края на седмицата ще продължи да преминава през знака Козирог. Това разположение ще ни направи много старателни в изпълнението на нашите задължения. Практичността ще излиза на преден план във всичките ни начинания.

Цялата седмица е подходяща да въвеждаме в ход неща, които сме планирали предните седмици. Периодът е благоприятен за започване на връзки, професионални партньорства, дейности.

Кардиналните знаци Везни, Козирог, Рак и Овен, както и хората с асцендент и лични планети в тези знаци ще станат доста по-точни в изпълнението на своите уговорки, и по този начин ще учудват дори близките си с прецизността си.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци по всяка вероятност ще се втурнат да осъществяват своя отдавнашна мечта, понеже точно в този период ще успяват много успешно да систематизират и прилагат на практика, иначе така хаотично заливащи ги идеи.

Водните знаци Риби и Скорпион ще имат крайни срокове, които да гонят и поради тази причина ще им се наложи да се стегнат и мобилизират, за да овладеят положението.

Земните знаци Дева и Телец би трябвало да са доста последователни и систематични. При тях организаторските способности и редът ще идват естествено.

Огнените знаци Стрелец и Лъв от своя страна ще впрегнат мисълта и комуникативните си умения най-вече в любовната сфера и при поддръжката на своите половинки. Не е изключено те да се впуснат да използват своите знания и умения за организиране на съвместни дейности.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Луната ни води към постижения