shareit

Samsung се заяде с iPhone 6 в нова рекламна кампания

| от |

Причината, поради която Samsung се подигра с Apple е прочутата фраза на Стив Джобс, че „никой никога няма да купи голям мобилен телефон „. Нещата вече се промениха, след като гигантът от Купертино представи два нови модела на iPhone, а Samsung веднага пуснаха серия интересни реклами.
Добре е известно е, че Samsung в своите реклами често иронизира своя най-голям конкурент Apple. Новата поредица реклами е с името „Не е нужно да бъдеш гений“, а Samsung се присмива на липсата на идеи на Apple, защото най-голямата промяна е точно големия дисплей.

Видеоклиповете иронизират онези служители на Apple, които работят в магазините Apple Store, носят сини фланелки и се наричат Genius (Гений). Според рекламите, част от гениите тайно са фенове на Samsung и демонстрират предимствата на южнокорейските продукти пред новите попълнения на Apple, дори на тяхна територия.

Първият клип се подиграва на стрийма на пресконференцията на iPhone 6, защото заради значимия интерес от страна на потребителите, онлайн излъчването прекъсваше на няколко пъти.

 
 
Коментарите са изключени за Samsung се заяде с iPhone 6 в нова рекламна кампания