shareit

Сътресения в любовния живот на Берлускони

| от |

Любовта няма възраст, но изглежда има край. Според италианския вестник „Стампа“ Силвио Берлускони (78 г.) и годеницата му Франческа Паскале (29 г.) са се разделили.

Тя прекарва все повече време в Мадрид и вече не придружава Силвио при публичните му изяви. Но бившият италиански премиер отрече слуховете за раздялата, като ги нарече „фантазия“. Италианското издание твърди, позовавайки се на осведомени източници, че Паскале била видяна на Коледа в Мадрид, в луксозен апартамент в центъра на града, купен от Берлускони.

В последно време Франческа придружава все по-рядко бившия премиер при публичните му изяви или на семейни тържества. „Стампа“ отбелязва, че Паскале отсъствала от вечерята, която Кавалера даде за руския президент Владимир Путин през октомври миналата година в миланската си резиденция, от тържеството за 30-я рожден ден на Барбара Берлускони миналия юли и от представянето на книгата на Берлускони „L`altra parte di mе“. Двамата се появиха за последен път заедно през октомври.

Но Кавалера побърза да опровергае кризата в любовния си живот пред италианското издание на „Венити феър“. „Статията е измислица. Чета в „Стампа“ статия за връзката ми в Франческа Паскале. Предвид това, че личният живот на всеки, включително на публичните личности“ би трябвало да остане личен въпрос, уточнявам, че въпросната статия е плод на фантазия и че нищо от казаното не е истина“, увери политикът. Той също е собственик на клюкарско издание, „Ки“, което няма проблем да разкрива интимни тайни за бившата му съпруга, дъщеря му или министърките на премиера Матео Ренци.

Според близки до Берлускони, цитирани от списанието, политикът иска годеницата му да се наслаждава на младостта си и да завърши образованието си. „Той винаги ще бъде благодарен на това момиче, че беше до него в най-трудните му моменти, въпреки че не може да се ожени за нея“, разкриват източниците. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Сътресения в любовния живот на Берлускони