shareit

По света си лягат със статуетките, у нас се събудихме с номинации

| от |

Много дебютанти отнесоха статуетки Оскар зад океана.

У нас в телевизора за главна мъжка роля беше номиниран Бареков. След като не се самоуби, сега имало заплаха за живота му. Номинации за поддържащи роли имаше за Красимир Райдовски и Антони Тодоров.

Номинациите за най-добър сценарий, операторско майсторство, монтаж и сценография дойдоха от разследвания на журналисти.

Има едни хора, които вземат държавни субсидии, без да садят тютюн. Парите се давали, за да може постепенно да започнат да садят например пипер. Обаче накрая излиза, че за садящите няма пари.

Има една болница у нас, където мирно си съжителстват печалби и разходи, като разходите са за държавата, а печалбата за частния юридически обект.

Има един институт по библиотекозанание, където има специалности за обучение в дисцплини, свързани с националната сигурност. Там случайни преподаватели нямало, но имало държавни пари за наука, дето са секретни. Еди Редман си има вече статуетка заради изпълнението си в „Теорията на всичко”. Какво имат вечните номинирани за поддържаща мъжка роля никой не знае, вероятно микрофони.

Греъм Мур си има статуетката за най-добър адаптиран сценарий – „Игра на кодове”.
У нас за най-оригинална реплика номинация получи Огнян Стефанов, според когото, „червеите ще ни изядат главите”.

Статуетката за най-добър чуждоезичен филм отиде в Полша, а у нас номинация имаше за украинския посланик Микола Балтаджи.

Лентата „Камшичен удар“ е отличена за най-добър монтаж, номинацията у нас е за невероятния прочит за националния прочит на традициите, свързани с пиенето, макар наградата на публиката да е отдавна връчена в пълни салони на Камен Донев.

Коментаторите единодушно определиха церемонията за скучна, нашенските номинации не подлежат на коментар. Има обосновани предположения за изтекъл срок на годност.

Инак, лентата победител зад океана все още си няма разпространител у нас. Дори където има салони за прожектиране на кино. Вероятно няма още специалност пазарна конюнктура в онзи институт.

„Героичната шесторка“ е най-добрата анимация зад океана, героичните изчисления трябва ли да се тегли заем, заем ли е, колко да е, у нас е сериал. Трябва да го сравняваме, когато станат ясни победители за наградите ЕМИ.

 
 
Коментарите са изключени за По света си лягат със статуетките, у нас се събудихме с номинации