shareit

Пържено пилешко бутче вещае изхода от референдума за независимостта на Шотландия

| от |

Пържено бутче от популярна американска верига за бързо хранене предвеща изхода от референдума за отделянето на Шотландия от Обединеното кралство, пише в. „Дейли мирър“.

Когато Тери О’Нийл получил поръчаната от него порция в „Кентъки фрайд чикън“, той с учудване установил, че тя има точната форма на географската карта на Великобритания, но с изтрита от нея Шотландия. 55-годишният британец отишъл да обядва заедно с 39-годишната си съпруга Джо и трите им деца на остров Уайт. Когато разгледал порцията си в чинията, той заострил вниманието на благоверната, че пилешкото много приличало на контурите на Обединеното кралство. „Но къде по дяволите се е дянала Шотландия?“, възкликнал клиентът.

По-късно и управителят на заведението констатирал, че бутчето на О’Нийл удивително напомняло географските очертания на Англия и Уелс, но без никаква следа от Шотландия. О’Нийл, който не бил суеверен, все пак не изял порцията си и я запазил като поличба. „Много бих се учудил, ако Шотландците не се отделят от Обединеното кралство. Аз мисля че получих знак, а тези неща никога не са случайни!“ /БТА, Стоян Кирчев/

 
 
Коментарите са изключени за Пържено пилешко бутче вещае изхода от референдума за независимостта на Шотландия