shareit

Първи тийзър и снимки на „Истински детектив 2“

| от |

Официално е! Първият тийзър от втория сезон на абсолютния хит и една от най-добрите криминални драма за миналия телевизионен сезон, по нашето скромно мнение, „Истински детектив“ вече е тук. Колин Фарел, Рейчъл Макадамс, Винс Вон (не е страшно, че той участва, всички да се успокоят) и Тейлър Кич са в главните роли и в тийзъра техните персонажи добиват все по-ясни очертания.

Освен първи кадри от новия сезон на „Истински детектив“, тийзърът дава и премиерна дата – 21 юни тази година е старта на сезона. До скоро това не беше ясно. Даже имаше съмнения, че сериалът може да започне излъчване чак през есента.

Тийзърът показва още нещо важно за феновете на сериала – този сезон ще бъде по-различен от предишния. Вярваме, че това е за добро. Сезон 2 на шоуто отново ще съдържа 8 епизода от една голяма сюжетна линия. Целият сезон отново е написан изцяло от създателя на шоуто Ник Пизолато. Кари Джоджи Фукунака – режисьорът на първи сезон, ще се завърне като част от продуцентското звено, а режисурата на епизодите ще е разпределена между няколко човека.

Ние вече нямаме търпение до 21 юни. Ето го и тийзъра:

А ето и първите снимки на актьорите като персонажите:

 
 
Коментарите са изключени за Първи тийзър и снимки на „Истински детектив 2“

Повече информация Виж всички