Общо 8 срещи от УЕФА Eвропейското първенство за юноши ще се играят на стадион Берое в Стара Загора

| от |

Общо 8 срещи от УЕФА Eвропейското първенство за юноши ще се изиграят на стадион Берое в Стара Загора.

Откриващият двубой на юношеските ни национали срещу силния съперник от Хърватия започва днес в 19.00 ч., веднага след официалното откриване от 18.00 ч., с участието на посланика на евротурнира Стилиян Петров, министъра на спорта Красен Кралев и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

Следващият мач на терена под Аязмото е на 7 май от 17.00 ч. когато ще се срещнат отборите от група С – Шотландия и Франция.

На 10-ти май ще се играят две срещи от група Д – Ирландия – Италия и Холандия – Англия, съответно от 16.00ч. и от 20.00 ч.

На 12-ти май юношите на Германия излизат от 19.00 ч. срещу отбора на Чехия, група В, а на 13-ти май Англия ще срещне Ирландия в група Д, от 19.00 ч.

На 15-ти и 16-ти май на стадионите в Стара Загора и Бургас ще се играят четвъртфиналите от първенството, а полуфиналите ще бъдат на 19-ти май в двата града, като часовете ще бъдат съобщени допълнително.

Programme-2

 
 
Коментарите са изключени за Общо 8 срещи от УЕФА Eвропейското първенство за юноши ще се играят на стадион Берое в Стара Загора

Повече информация Виж всички