shareit

Новият „Lion King“ ни представя и нов персонаж

| от chronicle.bg |

В новият „The Lion King“, който идва това лято, африканската савана няма да е дом само на героите от класиката на Дисни ор 1994 година. Публиката ще може да види и малка слонска земеровка, озвучавана от Ейми Седарис. Тя е първият напълно оригинален персонаж в новия филм. Ерик Андре и Кийгън-Мйкъл Кей ще играят хиените Азизи и Камари, но те всъщност ще заменят Ед (озвучена от Джим Къмингс) и Банзай (озвучена от Чийч Марин).

Слонската земеровка е мъничко бозайниче с дълго като на слон носле.

r0xrgimaxor01

Все още не се знае какво ще прави тази земеровка във филма и колко голяма роля ще е. Не я видяхме в първия трейлър, който беше едно към едно с оригиналния филм.

Ейми Седарис играе Принцес Каролин в продължение на 5 сезона на „BoJack Horseman“ на Netflix. тя също така е озвучавала и други персонажи в „Star vs. the Forces of Evil“ и „Spongebob Squarepants“.

Разбира се, новият персонаж може да срещне противници сред феновете, но е добре в новия филм да се добави и нещо ново, а не просто стария да се пренарисува на компютър.

След успеха на „The Jungle Book“ през 2016 година, Джон Фаврю отново ще режисира за Disney. Всички обожават филма „Цар Лъв“, който е базиран на Хамлет и се слави освен с историята си и с невероятната си музика.

В предстоящия филма Доналд Глъвър ще е Симба, Бионсе – Нала, Чуетел Еджиофор – Скар, Джон Оливър – Зазу, Джон Кани – Рафики, Сет Роган – Пумба, а Били Ейхнер – Тимон. Джеймс Ърл Джоунс се завръща като Муфаса. Премиерата е на 19 юли 2019 година.

 
 
Коментарите са изключени за Новият „Lion King“ ни представя и нов персонаж