shareit

Новите герои на Infiniti

| от chronicle.bg |

Днес Infiniti представи за първи път своята разширена продуктова линия за Европа на автомобилното изложение в Женева.

Изцяло новият Q60 Sport coupe в червен цвят загатва за мощно задвижване от изцяло новия V6 двигател, а многофункционалният премиум актив кросоувър QX30 е с повдигната стойка, екстериор на който се подчинява оригиналната концепция на QX30 и асиметричен дизайн на купе. Към тях ще се присъедини обновеният спортен седан Q50, който предлага подобрения по отношение на динамиката.

С Европейска премиера на Женевското международно автомобилно изложение за 2016 г., Q60 ще играе важна роля в глобалното развитие на бранда и ще поднови неговото присъствие в сегмента на висококачествени спортни купета. Колата ще бъде в продажба през втората половина на 2016. Q60 разполага с 3,0литровият V6 двигател с висока производителност от новата група задвижващи системи „VR“. Новият двигател „VR30“ е разработен да подпомага водача и да предоставя възможност за избор между две мощности от 400 к.с. или от 300 к.с., и е с едно от най-добрите съотношения мощност-ефективност в класа си.

Q60 е снабдено с второ поколение директното адаптивно кормилно управление (Direct Adaptive Steering) на Infiniti. И новото Dynamic Digital Suspension окачване дава на спортното купе оптимален микс от комфорт на возене и водещи за класа управляемост и пъргавина.

Що се отнася до втория нов модел на Infiniti, който прави своя Европейски дебют – QX30, той ще бъде представен на избраните пазари след средата на 2016. Публиката със сигурност очаква много от него.

 
 
Коментарите са изключени за Новите герои на Infiniti

Повече информация Виж всички