shareit

Нова представи впечатляващо студио за старта на Diema Sport и Trace Sport Stars

| от |

Двата нови спортни канала започват излъчването си от 21 февруари

Нова представи впечатляващо спортно студио, оборудвано с най-съвременна техника и апаратура за видео анализи, графики и визуализация, часове преди официалния старт на Diema Sport и Trace Sport Stars. Екипът на „Здравей, България” предложи визуална разходка за зрителите в новото просторно студио, разделено на два сета, от което ще се водят коментарните предавания.

Двата нови спортни канала, част от порфтолиото на Нова Броудкастинг Груп, започват излъчването си от утре, 21 февруари, припомни Веселин Василев, директор „Спорт” в медията. Програмата на Diema Sport ще предложи изобилие от български футбол, английски футбол, бокс и баскетбол, докато Trace Sport Stars ще следи любопитни лайфстайл новини от света на спорта.

Феновете на спорта могат да търсят каналите при своите кабелни оператори, които имат техническото решение да гарантират качеството и сигурността на съдържанието.Diema Sport и Trace Sport Stars ще се предлагат в пакет Diema Extra срещу месечна такса от 3,96 лв. Мачовете ще могат да бъдат гледани на Gong Play.

Към разговора с Веселин Василев се присъединиха още спортните журналисти Петър Виденов и Деян Веселинов. Повече за новото спортно студио и програмата на каналите Diema Sport и Trace Sport Stars вижте във видеото от „Здравей, България” по Нова.

 
 
Коментарите са изключени за Нова представи впечатляващо студио за старта на Diema Sport и Trace Sport Stars