shareit

Нов продукт от Apple

| от chronicle.bg, по qz.com |

На цената на един Apple Watch вече можете да си купите книга със снимки на Apple Watch.

Последният продукт на Apple е книга. Тя се казва „Designed by Apple in California“ и е своеобразен хронологичен архив на различните продукти, които компанията е произвеждала през годините като се акцентира на техния дизайн.
Книгата съдържа 450 снимки на устройствата на технологичния гигант като започва с iMac, първия компютър, който Стив Джобс произвежда след като се завръща в компанията през 1998, и приключваме с миналогодишния Apple Pencil, който според мнозина е дизайнерски провал.

В последните години Apple не се представя особено добре: Apple Watch не преобърна света както iPod, iPhone и до някаква степен iPad, продажбите и печалбите на компанията падат, а новите им мобилни устройства и лаптопи не покриват очакванията. Така, че какъв по-добър момент от сега за пускане на албум със златните хитове.

Разбира се, както всичко останало произведено от Apple книгата също ще има 2 версии. Малката 13-инчова (33 сантиметра) ще струва 200 долара. Голямата 16-инчова (40 сантиметра) ще е 300 долара.
 
 
Коментарите са изключени за Нов продукт от Apple

Повече информация Виж всички