shareit

Култовите реклами на Супербоул

| от |

Няма как да кажем, че рекламите на Супербоул не са на ниво. От една страна имахме актрисата Хелън Мирън, от друга – #puppymonkeybaby – ужасяващият хибрид от рекламата за сода. Но сред куп други знаменитости, каскади и неинтелектуален хумор имаше няколко рекламни клипа, които наистина се открояваха.

Това е топ 5 на най-запомнящите се реклами от нощта на Супер Боул:

5. „Ултразвукът“ на Doritos

За последната година от тяхната рекламна катастрофа на Супербоул, сякаш Doritos запазиха най-доброто от себе си за последно. Рекламата им бе тъпо-забавна по начин, който ще я превърне в класика. С перфектна ескалация на хумор и звук, писъците от рекламата по време на Супербоул ще помним още дълго.

4. Кетчуп Heinz и кученцата

От всички тематични животински реклами, тази на Heinz от Супербоул със сигурност е най-очарователната, оживената и абсурдната. Тя се откроява сред останалите човешко-ветеринаро-хибридни реклами като проста, забавна и заразителна.

3. „Командирът“ Audi

Може ли само саундтракът на Супербоул да свърши цялата работа на рекламите? Разбира се, че това може да се случи ако е използвана перфектната музика. А какво по-добро от парчето на Дейвид Боуи – Starman, което със сигурност поставя Audi на райско място по пътя към небето. Рекламата е на границата с космическото, като темпото и посоката на действието са забележителни на фона на поле, претъпкано с автомобили.

2. T-Mobile звъни на Дрейк

Телефонната драма на Дрейк от хита му Hotline Bling продължава с пълна сила, след като той бе ангажиран от Т-Mobile. Освен че това е бил най-печелившия избор на компанията, той бе и най-забавният. На помощ на Дрейк се притекоха и двама ветерани – актьорите Джери Ламбърт и Браян Хъски.

1. Портретите на Jeep

За пореден път шумът около Супербоул се отплаща на рекламодателите. Но за да бъде още по-запомнящо се мениджърите на Jeep са събрали над 60 уникални снимки на знаменитости, чрез които разказват историята на автомобилите им и тяхната роля за водачите в годините – по случай 75-годишнината от създаването на модела Fiat -Chrysler. Реклaмата се излъчваше в полувремената, но се ползваше ефектно и на по тихите сектори на събитието. Красива и вдъхновяваща тази реклама остана встрани от цирка и остави трайно впечатлени в най-голямата рекламна нощ.

А ето и някои то другите попадения на рекламодателите, които си заслужава да видите:

Авокадо от Мексико

Магията на Axe

Накъде без Кока КолаЗа зъбките и Colgate

Райънвил и Хюндай

 
 
Коментарите са изключени за Култовите реклами на Супербоул