shareit

Монитор с умна камера от Philips

| от chronicle.bg |

Представете си как танцувате пред уебкамерата ви с прелъстителна физиономия и в същото време някой от другата страна ви гледа. Някой зложелател, който е достатъчно умен, че да проникне в дома ви през телевизора или компютъра ви. Не е невъзможно.

За това се радваме на идеята на Philips и лицензния им партньор MMD да изобретят първия дисплей с уебкамера, която се показва, когато е нужна, а през останалото време е скрита в рамката на дисплея. Тя изскача, само когато е необходима за провеждане на видео конференции и се прибира внимателно, когато не я ползвате.

Новият 27-инчов дисплей 272B7QPTKEB, който трябва да се появи през август, комбинира тази допълнителна сигурност с чудесна производителност на екрана: кристално чисти изображения с Quad HD резолюция, изключително широки зрителни ъгли, благодарение на използването на IPS панел, USB 3.0 за бърз трансфер на данни, както и PowerSensor за екологична продуктивност.

Освен това, дисплеят включва иновативни сензори, които да поддържат консумацията на енергия възможно най-ниска. PowerSensor, например, може да усети дали има човек пред екрана и автоматично да ограничи яркостта му, ако усети, че потребителят е станал. Само тази функция може да намали сметката за електроенергия с до 80 процента и да удължи живота на дисплея.

Новият Philips 272B7QPTKEB ще бъде наличен през август на препоръчителна крайна цена от 1399 лв. с ДДС.

 
 
Коментарите са изключени за Монитор с умна камера от Philips