I love the 90’s: Coco Jambo с Coca Cola

| от |

Колко пъти ви се е случвало да чуете песен, която сега определят като ретро, но вие много добре помните времето, когато беше хит? А колко пъти сте почвали да разказвате на хората около Вас нещо с думите “Ееее какви спомени имам на тая песен…”?

1425754_465099106944734_486410166_n

Е, време е да разкажете и на нас за любимия си спомен на любима песен от 90-те. Поводът е наближаващото трето издание на „Обичам 90-те”, което ще зарадва верните си фенове на 7 юни 2014 г. в Зала Фестивална, София. East 17, C-Block, E-Type и Masterboy ще ни върнат в младежките години, а ние от Chronicle.bg сме скрили две покани за авторите на най-интересните разкази и още една изненада. Така, че готовииии старт!

Ето какво си спомня Емил Георгиев.

Трудно ми е да се спра само на една конкретна песен, защото 90-те бяха много силни години за европейската музика в стил евроденс. Аз съм горд, че съм европеец. Знам, че евроденсът е контрапункт на американската музика, която изобщо не ми допада.Много съм радостен за възможността да видя на живо някои от звездите на 90-те.

Моят спомен е свързан с песента на Mr President „Coco Jambo“. През лятото на 1996 г. имаше едно момиче от Беларус-туристка в моя роден град Поморие, което беше по-голямо от мен и носеше една тениска със зашита към нея мека найлонова бутилчица с Кока-кола (досега не съм виждал друга такава тениска). Аз бях едва на 12 години,но изпитвах силно влечение към това момиче, което много секси танцуваше на тази песен. И до ден днешен като слушам песента, се в съзнанието ми изплува спомена за това прекрасно момиче.

 
 
Коментарите са изключени за I love the 90’s: Coco Jambo с Coca Cola