Кралско присъствие и красота на премиерата на „Спектър“

| от chronicle.bg |

Световната премиера на новият филм за Джеймс Бонд „Спектър“ бе посетена от изключително видни гости, начело с херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин и принц Хари, съобщиха световните информационни агенции. Церемонията се състоя в „Роял Албърт хол“ в Лондон.

Принцовете Уилям и Хари преминаха по червения килим, облечени в смокинги. А Кейт Мидълтън носеше светлосиня рокля от коприна с полупрозрачен воал в горната част, прикриващ гол гръб. Според британските медии членовете на британското кралско семейство са харесали филма и той е получил „кралското им одобрение“.

По червения килим премина изпълнителят на главната роля на агент 007 Даниел Крейг, придружаван от актрисите Моника Белучи и Леа Сиду. В известната лондонска зала филмът представиха също режисьорът Сам Мендес и актьорът Кристоф Валц.

„Спектър“ е 24-ият филм за Джеймс Бонд и четвъртият, в който участва Крейг. Лентата бе заснета с участието на холивудските киностудиа „Метро Голдуин Майeр“ и „Колумбия пикчърс“на територията на Великобритания, Италия, Австрия, Мексико и Мароко. „Спектър“ е името на тайна зловеща организация, която бива разкрита от агента 007 на Нейно Величество. Любопитно обстоятелство е, че ролята на „момичето на Джеймс Бонд“ бе поверена не на неизвестна красавица, а на световноизвестната френска актриса Леа Сиду.

Поредицата за агент 007 се снима от 1962 година. Според някои наблюдатели в състава на екипа, който ще прави следващия филм за Джеймс Бонд, ще има немалко промени. Проектът ще напусне режисьорът Сам Мендес. На премиерата Крейг от своя страна заяви, че му е все едно кой ще е следващият Джеймс Бонд, стига само да е подходящ за ролята.

Вижте снимки от стилното събитие в галерията.

 
 
Коментарите са изключени за Кралско присъствие и красота на премиерата на „Спектър“