shareit

Комедийно трио пътува през музикалната история (ВИДЕО)

| от |

Запознайте се със Sketch SHE – новото ни любимо комедийно трио, което открихме в социалните мрежи.

ss2

Кои са Sketch SHE?

Триото е създадено от три приятелки, бивши модели – Шай-Лий, Лана и Мадисън, които живеят в Сидни, Австралия. Освен, че и трите са секси, са и от любимия ни тип жени – такива с чувство за хумор. Както самите те са описват в Twitter: „Ние сме женско комедийно трио. Нагли, смели и дръзки! Ще ви донесем цяла торба хаос и готини персонажи.”

И те са точно такива, защото за второто видео, което решават да направят като група, се събличат чисто голи.

SketchSHE

В началото идеята на трите приятелки е да направят комедийна пародия в колата си с lip sync изпълнение на „Bohemian Rhapsody на Queen. Без да се усетят как, видеото им започва да обикаля интернет като ракета и скоро събира 18 млн. гледания в YouTube. Тогава момичетата решават, че трябва да си направят група, да си създадат канал в YouTube и да снимат по нещо ново почти всяка седмица.

Така се ражда видеото, чрез което ние ги открихме. То се нарича „Mime Through Time” и показва трите момичета, отново в колата им, които решават да минат през музикалната историята стартирайки с The Andrews Sisters и хитът им от 1941-ва „Boogie Woogie Bugle Boy”. Момичетата минават през Nirvana, Бритни Спиърс, а когато стигат до песента на Майли Сайръс „Wrecking Ball”, решават да се съблекат чисто голи за по-голяма достоверност.

SketchSHE (1)

Второто им видео им отваря пътя към Холивуд, където се очаква триото да участва при Джими Фалън и дори да направят турне.

Повече от Sketch SHE можете да видите в техния YouTube канал.

А ето и тяхното „Mime Through Time” изпълнение:

 
 
Коментарите са изключени за Комедийно трио пътува през музикалната история (ВИДЕО)