shareit

Какво не знаете за секса

| от |

Проучване доказа, че сексуалното привличане между двойките намалява след първата година. Учените от университета в Мюнхен „Лудвиг Максимилиан“ достигнали до това заключение, след като си поставили за цел да открият колко трае сексуалния интерес към постоянния партньор.

Анкетираните са попитани колко щастливи са в сексуалния живот и резултатите показват, че в първата година сексуалният интерес е доста голям, но след това прогресивно намалява.

Коренът за изчезване на тръпката и привличането са скандалите и противоречията, които оказват пагубно влияние върху либидото. Освен това, двойките спират да се опитват да научават повече за желанията на партньора малко след първите 12 месеца заедно.

Тази секс новина със сигурност би могла да разстрои някои, а други биха станали много по-подозрителни към партньора си. Разбира се, има вероятност и да започнете да цените половинките си повече. Ако намалим скандалите и се концентрираме върху това, с което можем да изненадаме половинката си пък, може пък да удължим периода на сексуална еуфория.

Още секс новини може да научите в галерията ни горе.

 
 
Коментарите са изключени за Какво не знаете за секса