Каква е ползата от безплатното порно

| от |

Различните порно „tube“ сайтове са толкова добри в събирането и обработката на данните, които получават от сърфиране на своите посетители, че годишно успяват да накарат около 10% от потребителите да плаща за порно.

1

Така „PornHub“ не само регистрира вашия IP адрес, но внимателно следи какво цъкате, колко време прекарвате в сайта и на кои клипове са задържате в сайта.

Следващият път, когато решите да прекарате малко време в сайта, трябва да ви е ясно, че алгоритмите обработват предишните данни и ви предлагат още по-персонализиран избор на видео на базата на това, което до тогава сте гледали. Постоянно като се конкретни видеоклипове на всяко следващо идване те бавно ви води към трансформация в потребител, който плаща.

3

„Безплатното порно е само първата стъпка към порното с членски внос, уеб камери и ескорт услуги, HD порно и други неща, които са твърде много за широката публика“, обяснява Мартин Дабней, редактор на „Loaded magazine“ и един от участниците в документалния филм „Porn on the Brain“ .

Порно сайтовете изобщо не се притесняват да използват данни за навиците на своите потребители. Така на сутринта след SuperBowl, бе съобщено, че преди началото на мача присъствието на порно сайтовете в Денвър е билo 51 % под средното за страната, а в края на мача (когато вече се знаеше, че ще загубят) посещаемостта е пораснала с 10,8 % над средното за страната. (разлика от почти 70%)

 
 
Коментарите са изключени за Каква е ползата от безплатното порно