shareit

„Ирландецът“ с Джо Пеши и Робърт де Ниро

| от chronicle.bg, по БТА |

Мартин Скорсезе, Джо Пеши и Робърт де Ниро ще работят заедно над новия гангстерски филм „Ирландецът“.

Пеши и Де Ниро участваха в други три филма на Скорсезе – „Разяреният бик“, „Добри момчета“ и „Казино“. Сега става ясно, че тримата ще работят заедно, за да пренесат още една история на големия екран – „Ирландецът“. Това разкри Телма Шунмейкър, която е дългогодишна монтажистка на филми на Скорсезе. Тя заяви, че Джо Пеши е склонил да изпълни роля в гангстерския филм.

Изказвайки се за бъдещите проекти на Скорсезе, Телма Шунмейкър увери, че той иска да заснеме повече филми като „Мълчание“, но действието да не се развива през 17-и век в Япония, а в днешни времена. „Следващият му филмов проект е „Ирландецът“ с участието на Де Ниро и Джо Пеши – поясни Шунмейкър. Този филм ще е твърде различен от „Мълчание“. Така че плановете му за филм, който напомня „Мълчание“, но действието му се развива в днешни времена, може би ще бъдат осъществени след приключването на работата над „Ирландецът“.“

В „Ирландецът“ се описва историята на наемния убиец на мафията Франк „Ирландеца“ Шийран. Филмът е адаптиран по книгата „Чух, че боядисваш къщи“.

Ролята на Шийран е поверена на 73-годишния Де Ниро, докато Ал Пачино ще се превъплъти в образа на синдикалиста Джими Хофа. 74-годишният Пеши се очаква да изпълни ролята на Ръсел Буфалино.

Нетфликс ще е дистрибутор на филма през 2019 г.

Това ще е 10-ият филм, над който Де Ниро и 74-годишният Скорсезе са работили заедно.

 
 
Коментарите са изключени за „Ирландецът“ с Джо Пеши и Робърт де Ниро