shareit

HBO посреща най-новия член на големия HBO клуб – HBO3

| от Chronicle.bg |

HBO е признат като майстор на разказваческото изкуство, както сред масовата, така и сред ценителската аудитория. Култовите сериали на НВО, като Game of Thrones, Истински детектив, Семейство Сопрано и др., предефинираха много жанрове, прекрачиха много граници, разрушиха клишета и влязоха под кожата на милиони ентусиазирани почитатели по целия свят.

Каналът, със слоган „Ние сме сериалите“, ще излъчва най-добрите оригинални продукции на HBO.

HBO3 ще предлага продукции на НВО Европа, както и сериали на други студиа – създатели на съдържание.

Програмата ще се допълва от подбрани филми, които ще се излъчват през деня и късно вечер.

С HBO3 Home Box Office отговоря и на тренда в гледането, наречен Binge Watching, като през уикендите ще предлага на зрителите маратони на цели сезони на оригинални НВО продукции. Стартът ще бъде даден на 26 март в 07:00 сутринта, като още в първия ден НВО 3 ще излъчи маратон на Game of Thrones – първи сезон – от 20:00 часа.

По повод старта си в България НВО 3 ще излъчва 3 дни с отворен сигнал за всички клиенти на тв услуга на операторите, които го стартират в мрежите си. Програмата може да се проследи на www.hbo.bg/schedule

Появата на HBO3 води до промени и ребрандиране в съдържанието на останалите канали. HBO Comedy вече е HBO 2 – ориентиран към цялото семейство. Той излъчва комедийни, семейни, детски и анимационни филми през деня, а вечер предлагат най-добрите заглавия и от други жанрове – драма, трилър, екшън.

HBO остава водещият канал във филмовия пакет, като продължава да предлага тв премиери на най-новите холивудски хитове, а също и най-популярните НВО оригинални продукции, провокативна документалистика (всеки четвъртък вечер) и впечатляващи събития.

И тази година HBO ще излъчва оригиналните си продукции едновременно с американската им премиера – още в понеделник сутрин 04:00 българско време.

 
 
Коментарите са изключени за HBO посреща най-новия член на големия HBO клуб – HBO3