shareit

Григор Димитров: Чорапи със сандали? Никога

| от |

Съвсем различен поглед към звездата на световния тенис Григор Димитров отправя световноизвестното списание VOGUE. Вижте какво казва най-добрият български тенисист.

– Разкажи ни за твоя стил на корта. Има ли цвят, който ти носи късмет?

– Смятам, че човек винаги е отговорен за своя собствен късмет, когато е на корта. Обичам силните цветове – червено и черно например. Харесва ми също така да съчетавам цветовете. Вярвам, че ако се чувстваш добре и ако изглеждаш добре, докато играеш, това може да ти даде допълнителен плюс, от който да се нуждаеш. Да изглеждаш добре, ти носи самочувствие и увереност. Гладих си екипа преди всеки мач на „Уимбълдън“!

– Компанията, която те облича, представи нова линия. Какво ще ни кажеш по темата?

– Тя е вдъхновена от предишните атлети, които са били лица на марката – Агаси, Макенроу. Определено има бунтарски дух. Мисля, че този дух беше позабравен, но сега се опитваме да го възродим. Особено ние, по-младите играчи. Новата линия определено подхожда на моята индивидуалност, за което съм много благодарен. Наистина много ме подкрепят и за мен е чест.

– Имаш ли определен любим стил извън корта?

– Ами харесва ми да изглеждам бохемски. Широки пуловери, тесни панталони. Много ми харесват например нещата на Рик Оуенс. Допада ми този гръндж стил. Като в Лос Анджелис е, а аз винаги съм харесвал този изглед още преди да се преместя там.

– Имаш ли любим часовник или обувки? Кажи ни нещо повече за аксесоарите, които носиш на корта. Виждам и златната ти гривна.

– Ами… Винаги нося гривна, верижка и часовник и не ми пука, ако не си пасват. Трудно е да избера нещо любимо.

– Боксерки или слипове?

– Слипове! Винаги.

– Какво мисли за стила Ви Мария Шарапова?

– Ами, говорим си за това. Когато си лежим, единият чете списание, а другия е с таблет и си казваме: „Какво мислиш за това или това?“ Оценявам нейната намеса. Обичам начина, по който се облича.

– Имаш ли икони за стил в тенис?

– Бих казал Андре Агаси. Кой може да надмине неговите дънкови шорти? За мен, той въведе този стил. Познавам го доста добре… той е изключителен. Наистина забавен човек. Извън тениса ми харесва стилът на Джони Деп.

– Има ли нещо, което не би носил?

– Чорап и сандали

– Но такава е модата в момента…

– По дяволите, не! Не, няма да нося това.

– Добре, стига толкова мода. Кажи ни нещо неочаквано. Нещо, което никой не знае.

– Обичам хамбургери.

– В Ню Йорк за какво нямаш търпение, освен кортовете разбира се?

– Обичам да съм навън в този град.

– Любим ресторант например?

– Ами винаги Мария избира ресторанта – тя е много добра в това. Аз харесвам Сентрал Парк. Обичам да пазарувам. Перфектно е за мен. Има някаква мистерия наоколо, да се загубиш в този град. Нямам много време, но е хубаво да избягаш от една тълпа в друга тълпа. / News7

 
 
Коментарите са изключени за Григор Димитров: Чорапи със сандали? Никога