Фалкао не получава нужната подкрепа от Ван Гаал

| от |

Мнението е на легендарния Алън Ширър

Най-резултатният нападател във Висшата лига за всички времена Алън Шиърър е на мнение, че в момента Радамел Фалкао не е в състояние да бъде сериозна заплаха за противниковите защитници. Според легендата на Нюкасъл това се дължи на факта, че колумбийският голмайстор, който бе привлечен с огромни очаквания на „Олд Трафорд“ през лятото, все още не е успял да се приспособи към живота и футбола на Острова.

29-годишният национал на Колумбия се качи временно, за период от една година, на сцената на „Театъра на мечтите“, като до момента е реализирал едва 4 гола в 20 мача под ръководството на мениджъра Луис ван Гаал. Самият ексцентричен холандец неведнъж вече намекна, че бъдещето на Фалкао, който е собственост на Монако, в редиците на „червените дяволи“ не е никак сигурно.

„Не мисля, че Фалкао получава необходимата помощ от Ван Гаал и Гигс. Не виждам да са зад него, да го подкрепят и напътстват. Той трябва да промени коренно играта си, да започне да прави нещо различно, защото в момента е лесна плячка за защитниците в Премиършип. Не смятам, че се работи правилно с него по време на тренировките. Всяка седмица гледам играта му и не виждам промяна. Радамел трябва да започне да се движи повече, да търси пространствата, да се отскубне от бранителите, но най-вече трябва да се запита защо не се получават нещата му в Манчестър Юнайтед. Всеки път, когато го гледам, си казвам наум: „Движи се, движи се!“, сподели мнението си за Фалкао забилият 260 гола във Висшата лига Алън Шиърър. / Топспорт

 
 
Коментарите са изключени за Фалкао не получава нужната подкрепа от Ван Гаал