E-Rotic и C-Block се присъединяват към звездите на „Обичам 90-те“

| от |

Евроденс звездите от E-Rotic и C-Block се присъединяват към програмата на петото издание на „Обичам 90-те“. Те ще заместят холандците The Vengaboys, които поради непредвиден ангажимент няма да успеят да присъстват на събитието на 9-ти май в Зимен дворец на спорта, София.

Закупилите билет специално, за да чуят и видят The Vengaboys, могат да върнат своя билет в офиса на Eventim до 5 работни дни (15.04) и парите ще им бъдат възстановени.
Поради огромния интерес и многобройните запитвания от страна на феновете, C-Block ще се качат отново на родна сцена, за да изпеят любимите ни хитове от 90-те. За E-Rotic обаче това ще е първото гостуване в България, благодарение на организаторите на „Обичам 90-те“ – Coco Agency и Радио ENERGY. На сцената на грандиозното парти, след месец ще видим още Haddaway, Corona, Alexia, DJ Ради и Marti G.

E-Rotic е швейцарско-немска евроденс група, създадена през 1994 г. от вокалистката Лиан Лей и рап-певеца Раз-Ма-Таз (Ричард Майкъл Смит). Характерни за тяхното творчество са предизвикателните и скандални текстове на сексуална тематика, които те най-често изпълняват в оскъдно облекло. Сред популярните хитове на E-Rotic са песните „Fred Come to Bed“, „Sex on The Phone“, „Willy, use a Billy “ и „Help me, Dr. Dick”.

C-Block, които бяха част от третото издане на „Обичам 90-те“, са немска хип-хоп и евроденс група, създадена от музикалните продуценти Йорг Вагнер, Улрих Бухман и Франки Милър през 1995 г. Дебютният сингъл на групата е „Shake Dat Azz“, но истинска популярност сдобиват с песента „So Strung Out“, която достига топ 10 в много европейски класации и топ 5 на Viva Top 100. Други парчета на C-Block, които се превръщат в любими на публиката, са хитовете „Keep Movin“, “Everything´s Good”, „The Future Is So Bright“, „Time Is Tickin’ Away“ и „Broken Wings“.

c-block-460x305

Билети за концерта могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg и от партньорските каси. Цените са както следва: единичен билет за правостоящи – 40 лв. и групов за трима – 105 лв. Единичен билет за седящи е 50 лв., групов за трима 120 лв. Единичен за Golden Circle – 60 лв., а групов за трима – 150 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за петото издание феновете могат да следят на страницата във фейсбук „Обичам 90-те/I Love the 90′s„.

I_LOVE_THE_90s_03

 
 
Коментарите са изключени за E-Rotic и C-Block се присъединяват към звездите на „Обичам 90-те“

Повече информация Виж всички