shareit

Джон Маккейн изпълни танца на робота

| от |

Сенаторът републиканец от Аризона Джон Маккейн изпълни танца на робота по време на благотворителна вечер в американския град Ийст Хамптън / щата Ню Йорк /. Както се вижда от публикуваните във вторник от местните медии записи и фотографии, 77-годишният законодател енергично излиза на сцената, където изпълнението му предизвиква не само изненада, но и възторг сред публиката.

Да демонстрират своите танцови умения Маккейн бе убеден от домакина на вечерта – известният в САЩ актьор и певец Джейми Фокс. „Г-н Маккейн, искате ли да ни покаже нещо?“, извика в залата. Сенаторът не можа да устои и около половин минута се концентрира върху популярния младежки танц, включващ резки механични движения, наподобяващи движението на робот. Фокс се опита да ги повтори, но както отбелязват местни коментатори, изпълнението на сенатора беше много по-впечатляващо.

Резервацията на маса за вечерта бе на стойност от 50 до 100 хиляди долара. По време на проявата бяха събрани общо около 4 млн. долара. Тези средства ще бъдат използвани за подпомагане на театър „Аполо“ в нюйоркския район Харлем. Сред гостите бяха много знаменитости, включително певицата и актриса Барбара Стрейзънд, бившият член на „Бийтълс“ Пол Маккартни и актьорът Робърт де Ниро. / БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Джон Маккейн изпълни танца на робота