shareit

Дик Чейни за ”Плейбой”: Обама е най-лошият президент

| от |
Барак Обама е най-лошият президент, когото съм виждал през живота си, казва бившият американски вицепрезидент от времето на Джордж Буш-младши Дик Чейни.
Той прави това изявление в интервю за списание „Плейбой“, което ще се появи в априлския брой на изданието, съобщи „Фокс нюз“, цитирана от БТА.

Гледам Барак Обама и виждам най-лошият президент, когото съм виждал през живота си, казва Чейни пред журналиста Джеймс Роузън.

Имах навика да критикувам доста Джими Картър. Но според мен в сравнение с него Обама и вредите, които той нанася на нашата нация са истинска трагедия„, допълва той.

Чейни казва още, че Обама и министърът на правосъдието Ерик Холдър – и двамата първите цветнокожи на толкова висши и уважавани постове в САЩ, разиграват картата на расизма, намеквайки че някои от критиките по техен адрес са проявления на расизма.

Чейни изразява и недоумение относно политиката на Обама в областта на енергетиката, визирайки че САЩ няма да строят петролпровода Кийстоун не според решение на Конгреса, а заради наложено от президента вето.

Писмо с цианид за Обама?

Американската „Сикрет сървис“ съобщи, че получен в Белия дом плик е реагирал позитивно на първични изследвания за цианид, предаде Асошиейтед прес. Писмото е получено в център за контрол на кореспонденцията извън територията на Белия дом в понеделник. Първоначалните биологични тестове са били негативни. Допълнителни тестове вчера са дали позитивен резултат.

Проба от писмото е изпратена до друг обект.

„Сикрет сървис“ отговаря за сигурността на президента на САЩ Барак Обама. Агенцията заяви, че разследването продължава и отказа да направи други коментари по въпроса. / dir.bg

 
 
Коментарите са изключени за Дик Чейни за ”Плейбой”: Обама е най-лошият президент