shareit

Dare To Wear: Смелостта да бъдеш различна

| от Спонсорирано съдържание, Мила Янева |

Аз съм тази, дето може да си купи копче и покрай него да се сдобие с балтон. Аз съм тази, която ще се влюби в една дантелена пола и ще й подсигури компания от блуза, чанта, обувки и аксесоари. Аз съм също тази, за която чифт хубави джинси може да се превърне в център на няколко аутфита. Защото за мен модата е начин на изразяване, а дрехите – инструменти, с които всеки ден да се пресъздавам различна. И понеже знам, че и ти си като мен, няма как да не ти разкажа за играта на Global Brands Store, в която горещо ти препоръчвам да се включиш.

Казано накратко, на популярния вече у нас сайт за онлайн пазаруване на модерни дрехи и аксесоари има нова, творческа рубрика. Казва се Dare To Wear. В нея всеки сезон известни стилисти ще представят свои модерни визии, като по-голямата част от използваните за тях елементи ще можеш да намериш и закупиш директно от сайта.

Има обаче нещо още по-готино – можеш да спечелиш ваучер за 300 лв, с който да пазаруваш от www.globalbrands.com каквото си поискаш. Единственото условие е да си харесаш някой от представените аутфита и да го споделиш от собствения си профил на страницата на Global Brands Store във фейсбук или инстаграм с хаштаг #DareToWear. Толкова!

Първи в рубриката представят визиите си Слав и Хубен – едно изключително дуо в света на българската мода, за което тепърва има да чуваш много и все хубави неща. Хубен Хубенов се занимава с мода повече от осем години. Кариерата му е започнала като visual merchandiser и байер (човекът, който избира какво да се закупи като стока) за български мултибранд магазини.

След това логично се насочва към стайлинга като създава визии за модни сесии, ревюта, музикални клипове и реклами. Работата му е част от международни списания като Grazia, Max, Rolling Stone, Madame Figaro и Vice, както и български издания като Жената Днес, КапиталLight, НЕЯR, Intro и Мениджър. Хубен е бил и моден редактор в екипите на Moda и Gia, а от 2012, заедно със Слав издава онлайн списанието за мода и лайфстайл 12 Magazine, на което е и главен редактор.

Слав Атанасов или просто Слав, както е известен в българските модни среди, стартира кариерата си преди повече от петнадесет години. От 1999 година работи първо като make up артист и професионалният грим, който прави, бързо му осигурява славата на един от най-добрите в бранша.

През това време е работил по множество проекти, модни ревюта, принт и видео реклами, музикални клипове и модни сесии. В момента, наред с обичайния си кръг от ангажименти, Слав работи като издател и креативен директор на 12 Magazine.

В рубриката Dare To Wear на Global Brands Store Слав и Хубен представят дванадесет различни визии за пролетно-летния сезон. Всяка една от тях е предназначена за различна индивидуалност и характер. Етно стилът е за тези, които обичат чрез дрехите си да пресъздават традицията и да отразяват своето съвремие в нея.

Модерната романтика е глътка свеж, розов въздух в разграфеното бизнес време. Небрежният сексапил се изразява в бял деним с пайети и бяло сако с хлапашки нагънати ръкави, под което „намига“ неустоим черен сутиен.

Слав и Хубен са от онези стилисти, които се съобразяват с индивидуалността на жената, която обличат, а не непременно с дрехите и аксесоарите, които харесват. Затова няма как да ви „насадят“ елементи, които да стоят като кръпки или да крещят самодоволно за себе си извън общата хармоничност на визията.

Дванадесетте оригинални look-а за Global Brands Store са колкото елегантни и шик, толкова ненатрапчиви и „носими“ от всяка съвременна жена.

Точно такива – красиви и удобни за носене, модерни и мултифункционални в същото време – ще са и визиите, които тепърва ще се предлагат в рубриката Dare To Wear.

А ти си само на един клик разстояние от всички тях, при това с потенциалната възможност да ги получиш като подарък в рамките на онзи ваучер за 300 лева. Стига просто да се включиш в играта! Аз вече го направих. Защото онези джинси от началото чакат…

 
 
Коментарите са изключени за Dare To Wear: Смелостта да бъдеш различна