CHR хороскоп: любовни взаимоотношения и романтични срещи

| от chronicle.bg |

Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака Дева, най-критичния и аналитичен знак на зодиака. Добре е през понеделник да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори, понеже има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни. От друга страна не е изключено ситуацията да е обърната и ние да сме критичните и да очакваме прецизност от другите, вглеждайки се във всеки детайл от работата им. Което и от двете да се отнася за нас е важно да се постараем да не се впрягаме от пречките и подробностите по пътя ни към успеха и да не губим от поглед крайната ни цел.

Най-напрегнат ще бъде денят за подвижните знаци Дева, Близнаци, Риби и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е докато го правят да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

От вторник до четвъртък на обяд Луната ще се намира в знака Везни, което ще направи тези два дни и половина идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще сключват споразумения и договорки или ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Хората, които развиват частен бизнес или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения във връзка с това партньорство и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

Този период ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да разрешат отдавна тормозещ ги проблем благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата.

От четвъртък на обяд до събота включително Луната ще преминава през знака Скорпион. Тези два дни и половина са подходящи за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но не са добри за медицински интервенции, провеждането на важни разговори или стартирането на важни проекти. Възможно е през тях да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината.

Най-комфортно ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да изкарат ползотворно време с най-близките до тях хора и да разпуснат натрупалото им се от предния месец напрежение в приятна компания.

Най-напрегнати от разположението се очаква да бъдат неподвижните знаци Водолей, Лъв и Телец. Не е изключено при тях нещата да се объркват. Също така са възможни дразнения с хора от обкръжението им, които те ще приемат доста по-навътре от колкото е необходимо и поради тази причина съществува риск да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението. На представителите на тези знаци им се препоръчва да използват дните за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или спортни активности.

В неделя Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което разположение ще ни направи доста авантюристични, оптимистични и философски настроени.

Поради тази причина вторият почивен ден ще бъде идеален за авантюристични занимания, пътувания в чужбина, общуване с чужденци или с хора, които биха разширили мирогледа ни, за учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси.

 
 
Коментарите са изключени за CHR хороскоп: любовни взаимоотношения и романтични срещи