CHR Хороскоп: Риби, Дева, Водолей и Лъв да внимават за изненади

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 31.07. до 06.08.)

През първите два дни от седмицата Луната ще преминава през знака Скорпион, най-интровертният, подозрителен и търсещ дълбочина знак от зодиака. Не е изключено през периода да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината. Поради тази причина е добре да не се впускаме в излишни конфликти, да се подлагаме на медицински интервенции или да стартираме важни проекти.

Бихме могли да използваме тези два дни за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси.

Най-комфортно ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да намерят решението на проблем, който отдавна ги тормози или да постигнат значителен напредък по важна за тях задача.

В сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Стрелец, което й разположение ще направи тези два дни подходящи за пътувания в чужбина, общуване с чужденци, разширение на съзнанието, учене на нови неща, занимания с религия, право и философия, както и за общуване с нестандартни и интересни хора с различен мироглед от нашия.

Най-добре ще се отрази този период на огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да срещнат признание и разбиране от заобикалящите и ще намерят своя начин да се чувстват удовлетворени.

В петък, събота и неделя Луната ще преминава през знака Козирог, следователно тези три дни са подходящи за строителни работи, разчистване на дома или поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки.

Много е вероятно през периода голяма част от нас, особено кардиналните знаци Овен, Козирог, Рак и Везни, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци да се чувстват недооценени и неразбрани от заобикалящите. Възможно е да имат усещането, че срещат пречки и спънки около тях, които ще им се наложи да преодоляват с търпение и постоянство. Важното е, че колкото по-последователни и старателни са, толкова повече успех ще имат.

През цялата седмица Слънцето ще образува напасващ аспект с Нептун, небесното тяло символизиращо жертвата, състраданието и идеалите.

Много е вероятно през периода да имаме конфликт между собствените си желания и нужди и тези на някой друг. Не е изключено да ни се наложи да помогнем на човек в беда или да разчитаме на чужда помощ, в труден за нас момент.

Най-осезаем ще бъде аспектът за подвижните знаци Риби и Дева и за фиксираните знаци Водолей и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е възможно да постигнат нещо, за което са мечтали или което са идеализирали, но до известна степен то да се размине с очакванията им. От една страна, те ще бъдат доволни от постигнатото, от друга, ще им се наложи да свикват с нови създали се около тях обстоятелства.

 
 
Коментарите са изключени за CHR Хороскоп: Риби, Дева, Водолей и Лъв да внимават за изненади