shareit

Бран Старк и Ходор няма да се покажат в новия сезон на “Game Of Thrones“

| от |

В петия сезон на любимият ни сезон Game of Thrones няма да се появят Бран Старк и неговия верен придружител Ходор, съобщава “Time“.

Крисчън Нейрн – актьорът, който играе Ходор – съобщи новината пред австралийски медии. „Ще имаме един сезон почивка. Предполагам, че пазят нашата сюжетна линия за края на книгите и съответно на сериала”, заяви той.
Бран Старк е вторият син и четвърти поред от децата на Едард и Кейтлин Старк. Ходор е огромен, физически силен, но психически изостанал коняр в Зимен Хребет, той пренася сакатият Бран през целият път на Север.

bran hodor

Внимание спойлери

Бран получава видение от Триоката Врана който казва „Търси ме под дървото, на север“, но по пътя са заловени от бунтовниците при Крастър. Мийра е спасен от изнасилване от бунтовниците от пристигането на групата на Джон Сняг, която включва и Лок. Лок отвлича Бран за да го убие по заповен на Рууз Болтън, но Бран варгва в Ходор и убива Лок. Той не излиза на показ пред Джон за да може да продължи мисията си на север. Когато пристигат до пещерата на Триоката Врана, Бран и компанията му са нападнати от скелети които убиват Джоджен. Останалите са спасени от Горско Чедо който ги прибира на сигурно място в пещерата. Бран накрая намира Триоката Врана който му казва, че никога няма да проходи, но ще може да лети.

 
 
Коментарите са изключени за Бран Старк и Ходор няма да се покажат в новия сезон на “Game Of Thrones“