Брадли Купър май ще е новият Индиана Джоунс

| от |

15903Американският актьор Брадли Купър оглавява списъка с имената, избрани да заменят Харисън Форд в хитовата поредица „Индиана Джоунс“. Това съобщава холивудският сайт Latino Review.

Според информацията, Дисни, който купи „Лукасфилм“ срещу 4.5 млрд. долара, има намерение да замени Харисън с „по-млад и по-свеж“ герой, който да придаде нов „полъх“ на поредицата.

Миналата година, след слуховете за нова част от филма „Индиана Джоунс“, Форд предложи отново да бъде главно действащо лице в лентата. „Видяхме героят да израства и да се развива през един определен период от време и смятам, че е напълно нормално и подходящо той отново да се завърне, а зрителите да го видят в тази светлина и да не се налага чак толкова много да рита и да тича“, коментира Харисън.

Според Latino Review, шансовете актьорът отново да бъде избран за главната роля стават все по-малки. „Има си определени срокове и ако „Индиана Джоунс 5″ не започне да се снима дотогава, студията са напълно готови да заменят Форд с по-млад актьор и да дадат началото на нова трилогия“, споделя източник на сайта.

За последно Харисън влезе в ролята на Индиана през 2008 г. в „Кралството на кристалния череп“. Въпреки че филмът се при добре от критиците, много от тях забелязаха, че възрастта на актьора започва да си личи и да натежава на снимачния процес.

 
 
Коментарите са изключени за Брадли Купър май ще е новият Индиана Джоунс