Актьор от Game of Thrones идва за Comic Con в България

| от chronicle.bg |

Актьорът Том Влашиха, известен с ролята си на безликия Джакен Х’Гар от сериала Game of Thrones, идва в България за Comic Con.

След 11 години история, изпълнена с аниме, манга и японска култура, организираният от клуб Nakama фестивал Aniventure, обединява сили с новото за България, но добре познато на всеки фен на комикс културата по света събитие – Comic Con.

То е организирано от KEY Events и голяма част от екипа, стоящ зад най-голямото младежко събитие в България – ON! Fest, чието последно издание беше през 2013-а година.

Wlaschiha Tom 2013 Pic 2

Освен известни Cosplay гости, Cosplay и арт конкурси, зони за аниме и манга, k-pop, настолни игри, лекции и панели с чуждестранни гости, тази година ще има и много нови за събитието неща! За първи път в България ще дойде полската звезда – Calypsen Cosplay, печелила куп отличия от международни състезания.

Квалификацията за EuroCosplay 2017 на 10 септември ще бъде открита от Джакен Х’Гар, а ден по-рано ще бъде на разположение за снимки и автографи в специалната Meet & Greet зона. Достъпът до нея е ограничен само за притежатели на Meet & Greet билети.

Ограничено количество промо билети за целия фестивал на цена от 25 лева тръгват в продажба на 20.03.2017 от 10:30 в OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg – Всеки билет, закупен на предварителна продажба, дава шанс на притежателя му да участва в томбола за големи награди, включително и чисто нов гейм лаптоп OMEN by HP. Деца до 7 години влизат безплатно.

Aniventure Comic Con - Poster

 
 
Коментарите са изключени за Актьор от Game of Thrones идва за Comic Con в България