shareit

Новата татуировка на Ариана Гранде означава „барбекю“

| от chronicle.bg |

Ариана Гранде не е чужда на татуировките, но с последната си прави класическа грешка.

25-годишната певица си татуира японски йероглифи на лявата длан, които „би трябвало“ да означават 7 Rings (от англ. 7 пръстена) – името на новия й сингъл. За съжаление обаче няколко минути след като я сподели със своите 144 милиона последователи в Instagram, Гранде трябваше да изтрие поста.

Оказва се, че йероглифите всъщност означават „малко барбекю“.

2019-01-31-ARIANA-GRANDE-TATTOO-SHICHIRIN-BARBECUE-GRILL-7-RINGS

По-късно в Twitter тя призна за грешката си: „Явно изпуснах три йероглифа, които трябваше да са по средата. Болеше ужасно и не можех да издържа дори още един символ. Сегашната ми татуировка се бели, така че другия път ще издържа цялото нещо.“

„Също така… голям фен съм на малките барбекюта“

По-късно Ариана се опита да поправи грешката. Въпреки че се е допитала до свой приятел от Япония, за жалост обновената татуировка значи „малко барбекю пръст“.

arianagrandetattoo

Така татуировката й „би трябвало“ да променя значението си на „седем пръстови кръгчета“ – по съвет на приятеля й да добави още един символ. Новият йероглиф обаче е добавен на грешното място – вместо да е над другите два, той е под първия. Така той не се добавя в средата, а накрая, което променя превода, но не в желаната посока.

Следим за следващата стъпка на певицата.

 
 
Коментарите са изключени за Новата татуировка на Ариана Гранде означава „барбекю“