shareit

Какво очакваме да видим в реалититата тази есен

| от chronicle.bg |

Както вече знаете, ерата на „Game of Thrones“ приключва официално тази вечер и съвсем скоро започва една телевизионна епопея с много повече интриги, драма, секс, хорър и насилие: българските риалитита.

По едно и също време ще следим какво се случва на село във „Фермата“, в „най-известната къща в България“, където ще се вихри „VIP Brother“, посветен на любовта, и на сцената на „Екс фактооооор: сътворението на звездите“.

Единственото, което помрачава ентусиазма ни по бъдещето, е тлеещото подозрение, че във „Фермата“ ще видим Иван Ласкин, който се мъчи в абстиненция, във „VIP Brother“ ще гледаме десет плеймейтки, които няма да знаят, че Пазарджик е в Европа и това ще възмути всички от Пазарджик, а на сцената на „X Factor“ ще се появят трима младежи и две девойки, които ще цвилят, вместо да пеят, а подигравките, които ще отнесат от журито ще трябва да ни забавляват.

Затова смятаме да бъдем психически подготвени и да направим няколко предположения за хората, които ще ни забавляват в риалититата на есен-зима 2017:

VIP Brother има няколко основни елемента, без които не може: поне три плеймейтки, застаряваща звезда на българската естрада, мастит-бизнесмен, човек с проблеми с алкохола или наркотиците, човек с особена сексуалност, бивш политик, фолк певица, светска дама, човек от българския елит зад граница, двойка през развод и скандален журналист. Вероятно продуцентите са вербували последни три корици на Playboy, може и последните три от 2003-та, това не е важно. За попълнение в естрадата залагаме на Лили Иванова, която няма да се съгласи и ще трябва да се заложи на по-лесен вариант: Маргарита Хранова. Естрадната певица трябва да влезе в остър конфликт с някой от младото поколение. Например, с Рут Колева, която така или иначе ще влезе в конфликт с всички.

Не изключваме вероятността в Къщата да видим Гала (в командировка), която иска да си почине от съветите на д-р Папазова и да види какво се случва с българския хайлайф отвътре. А ако може с нея да влязат и паразитиращите около риалититата коментатори, като Маги Желязкова, Жени Калканджиева, Денди, Евгени Минчев и Антон Стефанов – супер. Емил Кошлуков очевидно няма да има работа в БНТ, така че може също да се присъедини към критикарската компания.

За журналист бихме се спрели на Николай Бареков, който обаче вероятно е твърде зает с водещата си позиция в политиката. Но ако можем да лишим Хекимян от няколко месеца ефир, нека да е Хекимян.

Ако трябва да си изберем фолк певица, която да ни радва от екрана, бихме се спрели на бременната от една година Цветелина Янева, която може да извърши лайв раждане на наследника на Пеевски в ефир. Бебето ще бъде изродено от д-р Е., известен още като д-р Енчев. Така и плеймейтките ще са спокойни, че в случай на спукване на силикон, изтичане на хиалурон, поява на бръчка или изпадане на гърда, ще има кой да им помогне.

Никому известен световноизвестен българин с мегакариера в САЩ също трябва да присъства в Къщата, за да изневери на жена си с някоя от плеймейтките, след което Големият брат да вкара законната му съпруга и да се изпобият. Ако вдигат много шум, на помощ може да се притече Валери Симеонов, който да им спре тока.

Няма да се учудим да видим Андрей Слабаков, който да се кара на тема „тютюнопушене“ с посветена майка, известна с това, че е майка. Например – фейсбук звездата „Летящата Козила Ерато“. В краен случай – отново Ирина Сарачинова. В Къщата по всяка вероятност ще присъства и някоя телевизионна звезда от общо петте такива, които се родиха в последните няколко години с избухването на новото поколение сериали: „Стъклен дом“, „Откраднат живот“, „Под прикритие“, „7 часа разлика“ и „Връзки“.

Добра комбинация би била тази на Асен Блатечки с Диляна Попова, тъй като по този начин не само ще имаме телевизионни звезди и красиви хора, а и мъж и жена с общо дете без брак и общо взето скандална връзка, за която на никого вече не му пука. Интересен би бил скандал на тема „деца, родени без брак“ със силно религиозен участник в шоуто. Някоя от плеймейтките може да се нагърби и с тази роля.

Прогнозите ни за „Фермата“ са, че Божидара Бакалова ще разбере, че учението на Петър Дънов не помага в случаите, в които трябва да масажираш зърната на коза, за да пуснат повече мляко. Иван Ласкин ще бъде нервен, Иван и Андрей ще са по-скучни отвсякога, а гледката на залязващи български знаменитости, потънали в кал, слама и курешки, ще трябва да бъде смешна. Наистина не искаме да гледаме Ицо Хазарта и Владо Николов в такава декадентска атмосфера. За да избегнем тази мъка, предлагаме Иван и Андрей да отидат във „VIP Brother“, а Маги Халваджиян да води „Фермата“. Така и телевизиите ще обменят опит и ще се съюзят срещу БНТ, която тепърва ще бележи възход с новия си генерален директор.

„X Factor“ ще заложи на регулярните кисели физиономии на журито, което ще бъде свръхизискващо. Саня Армутлиева ще покровителства поне едно талантливо 18-годишно момче. Криско ще поеме под крилото си поне едно много талантливо 16-годишно момиче. Заки и Любо Киров ще бъдат нормални и зрителите няма да ги харесват. Ще има жури-гост в лицето на Мария Илиева, която ще се усмихва широко на поне едно талантливо 19-годишно момиче, което ще изпълни нейна песен.

Майки, раждайте, че не останаха звезди за гледане!

 
 
Коментарите са изключени за Какво очакваме да видим в реалититата тази есен