Как да се излекувaме от грипа според това как сме го хванали

| от |

Бизнесът с гриповете е по-доходоносен от бизнеса с биткойни. На този етап има хиляди начини за справяне с болестта. Нито един от тях обаче не взема предвид мястото, където сте се разболели.

Ние забелязахме тази икономическа ниша и веднага се възползваме от нея! Смятаме да станем монополисти като ви предоставим няколко начина да се излекувате от грипа, повлияни от това къде сте го хванали.

Услугата е безплатна, защото съветите ни са недоказани.

В градския транспорт

Грипът от градския транспорт се лекува с 10 литра бензин. Взимаме, значи, 10 литра бензин и ги сипваме в автомобила си. След това оставяме автомобила и се качваме на колело, защото не сме малка госпожичка. Караме си колелото, каляваме се малко и се радваме, че след возенето в градския сме се разминали само с грип.

Напиваш се на куче и излезеш гол навън
Този вид разболяване се лекува с хомеопатия. Тя действа като в периода на боледуване приемаш малки дози от болестотворното, за да си изгради организма ти защита. Тоест, 50 грама ракия сутрин обед и вечер. Стига бабини илачи – време е за дядовите.

Толкова те е страх от грипа, че предизвикаш съдбата
Направи това, което хиляди българи правят ежедневно. Страхувай се да ти е добре.

Да излъжеш, за да те пуснат отпуска, и да ти се върне
Излъжи ги пак, този път, че напускаш, защото си спечелил от тотото. После пусни тото и изчакай пак да ти се върне.

Ако се заразиш от колега
Има една стара легенда. Веднъж един от войник кихнал и разболял хан Аспарух. Ханът прекарал на легло една седмица, но в момента, в който могъл да се движи, станал, намерил къдее живее войника, пребил го с медна тръба пред входа на блока му и болестта преминала. Край. Не казваме нищо, просто такава е легендата…

 
 
Коментарите са изключени за Как да се излекувaме от грипа според това как сме го хванали