Ако София Вергара нямаше цици

| от |

Не, че имам нещо против София Вергара – жената е успяла, милионерка, ако не и милиардерка, известна, поддържана, със стабилно семейство. Нещо обаче ме кара да си мисля, че всичко е заради циците й. Всичко е толкова сексуализирано, че те отвращава и човек не мисли за цици през деня просто защото станаха много.

Но за София Вергара си мисля, че ако нямаше тези цици, щеше да е космата, самотна майка на социални помощи с кир под ноктите и напукани устни. Щеше да мирише на фон дьо тен от Левчето. Любимата й приятелка е една съседка, която София обича и ухажва, единствено защото има кафемашина и DVD. А това е признак на висока класа.

Синът й щеше да получава зрънчо Лъки Гърл, защото София чака да се паднат екстеншъни.

София пуши и издиша дима в лицето на детето си, докато то вечеря бисквити. Или вдървена пица на парче, ако има рожден ден. Макдоналдс е сатанизиран, за да не иска детето й да ходи там, за да й остават пари за шарена калерия. По шарената карелия често остават следи от неоново червило. Така детето й може да се ориентира по обратния път за дома след като пак го забрави в Метро. Метро е луксозен магазин, а‘ ла вторият етаж на ЦУМ, защото е далеч и ходенето до там си е половин ваканция.

Дотам се ходи в рокля с леопардов щам и чанта също с леопардова щампа, която обаче е съвсем различна от тази на роклята. Но теоретично си отиват, защото нали са едно и също. Едно и също са като сандвич от Макдоналдс и две филии с маргарин и шпеков салам.

Често готви мусака, но й се получава гадна. Въпреки, че е неописуемо трудно да направиш гадна мусака, тя успява без да иска. За да не мие чинии, което прави с безхаберие и си личи, че слага в тавата прекалено много олио. Нищо че няма нужда, а и за да порастне синът й голям и силен, тоест дебел.

Като мъжете, които води вкъщи, защото, разбира се, е самотна майка. Те карат доста счупено беемве тройка, с газова уредба, чиято бутилка не е минавала преглед, „щото нишо й нема, нема да утрепа никой, седи мирен“. Тези мъже за нея са „спасители“, защото не различава компетентност и деспотизъм.

Разликата между тоалета, с който излиза на дискотека и с който излиза до магазина, е в обувките – единият път са прозрачни на супер висок ток, другия път са чехли. Иначе анцуга е един и същ.

Пак казвам – нямам нищо против София Вергара, тя е направила толкова, колкото мнозина като нас няма да направят за десет живота. Но…

И щеше да е дебела, но да си представя, че е като Ким Кардашиян. С тялото си ще сваля мъже като поставя в най-различни и според нея изящни и предизвикателни пози, но отстрани ясно си личи как им го поднася на тепсия.

Без значение размера на гърдите ви, момичета, не бъдете софия вергара. Бъдете София Вергара. Или поне не робувайте на съседката с машина за кафе и DVD – това е истинският лукс.

 
 
Коментарите са изключени за Ако София Вергара нямаше цици