shareit

Срамежливо момиче крие изкуството си в коледното филмче на Apple

| от chronicle.bg |

Празничното филмче на Apple тази година е деликатна приказка за срамежливо младо момиче, която крие креативността си от света.

Изключително красивата анимация от Buck Productions, която включва и ръчно изработени неща, започва с жена и кучето й в апартамент в снежен град, където тя прави нещо на макбука си. Изглежда обаче, че нещо не й върви, тя принтира работата си и я оставя в кутия. С течението на историята разбираме, че вътрешната й ратистичност се опитва да излезе – тя рисува лица на работа, рисува си с пръстче по стъклото. Всеки път когато си помисли, че някой гледа обаче, тя бърза да се скрие.

В крайна сметка, кучето й взима нещата в свои ръце и разпилява творенията й през прозореца, за да ги поеме вятъра и да ги покаже на всички в града. (Този момент може да е малко фрустриращ за нас, защото така и не виждаме творчеството й)

Мотото на филмчето е „Споделяйте подаръците си“, което бута посланието, че технологиите на Apple ти дават всичко необходимо, за да започнеш да създаваш. Песента се казва „Come Out and Play“ и е композиция от 16-годишната Били Ейлиш, която изглежда я пише на Logic Pro X на мака си.

 
 
Коментарите са изключени за Срамежливо момиче крие изкуството си в коледното филмче на Apple