shareit

Маколи Кълкин отново е „Сам вкъщи“ в реклама на Google

| от chronicle.bg |

Коледа дойде, а с нея и мислите по класическия „Home Alone“. Франчайзът има общо 5 части, а сега вече можем да видим и още от него: Google направи реклама с участието на Маколи Кълкин като порасналия Кевин Маккалистър.

„Home Alone“ дойде отникъде, никой не знаеше Кълкин, въпреки че игра в „Uncle Buck“. Филмът изкара невероятните за 1990 година $285,7 милиона с бюджет от едва $18 милиона, което го направи и най-печелившият за годината. Когато сметне инфланцията, това прави $619 милиона днес, което го поставя на трето място в боксофиса на САЩ след „Avengers: Infinity War“ ($678,8 милиона) и „Black Panther“ ($700 милиона).

Рекламата излезе днес и в нея Кълкин си говори с Google Home Assistant, който прави всичко вместо него.

Кълкин играе добре като за момент отбелязва и възрастта си по доста забавен начин – персонажът му се сецва в кръста, докато скачаа на леглото. Рекламата е пълна с препратки към оригиналните филми (и разбира се). Ние я гледахме с известна резервираност, но трябва да отбележим, че влиза много приятно и развеселява.

Ако и вие като Кевин имате Google Home Assistant, можете да пресъздадете рекламата, защото от днес асистентът отговаря на специфични фрази от филма. Ако го попитате „Hey Google, did I forget something?“, той ще отговори с крясъка на Кевин. На „How much do I owe you?“ или „It’s me Snakes. I got the stuff“ – отговорът ще е пусне „Angels With Filthy Souls“.

 
 
Коментарите са изключени за Маколи Кълкин отново е „Сам вкъщи“ в реклама на Google