Треска за намаления с ClubSmart в Shell

| от chr.bg |

Може и да не си признаваме, но скришнo се радваме, когато има намаления по магазините. Тайничко си мислим: „Със спестените пари мога да си взема онази рокля, която така и не успях да си купя“ или пък как ще зарадваме приятеля си с онази джаджа, която той така искаше. В забързаното ни ежедневие обаче често ни се случва да не успяваме да отделим време дори и за най-голямото ни хоби – шопинга. А решението понякога стои точно пред очите ни! Замисляла ли си се например, че следващата глезотийка или подарък за приятеля ти можеш да вземеш не къде да е, ами на бензиностанция. И то с намаление! Следващият път, когато те обхване треска за пазаруване, си спомни, че с ClubSmart в Shell можеш да обмениш събраните точки и да се сдобиеш с нова придобивка, и то срещу 50% по-малко точки. Толкова функционално и толкова удобно!

Комбиниран тример remington PG6130

Комбиниран тример Remington

Харесваш приятеля си с леко набола брада или гладко избръснат? А може би той не винаги намира време сутрин да мине през така досадния процес на бръснене или пък просто отлага и отлага смяната на самобръсначката с нова? Само за 2949 ClubSmart точки можеш да улесниш този ежедневен и „опасен“ процес. Комбинираният тример притежава висококачествени и самонаточващи се остриета, които бързо и без много усилия ще придадaт този мъжествен вид, за който ти отдавна чакаш той да намери време.

Сешоар Remington Power Volume 2000

Сешоар Remington Power Volume

Жените обичаме да експериментираме с косите си. За някои от нас промяната би била онова перхидролено русо, за което все не намираме смелост, а за други – просто да си направят сешоара сами. Само срещу 2277 ClubSmart точки те осмеляваме да си оформиш прическата сама за следващия важен повод, като например – рождения ден на най-добрата ти приятелка. Или пък просто за работа. Ти избираш.

Прецизен тример за нос и уши Remington

Прецизен тример за нос и уши Remington

Дори мъжете в днешно време трябва да се поддържат. Това е факт и всяка от нас го знае. Дали когато приятелят ти има среща с шефа или просто излизане по мъжки, или пък ти предстои да го представиш пред приятелките ти? Само срещу 727 ClubSmart точки, прецизният тример ще поддържа приятеля ти в онзи вид, който с приятелките ти така разпалено обсъждате всеки път.

kana Philips

Електрическа кана Philips

Зимният сезон е факт, колкото и да не ни се иска да го повярваме. Но ние предпочитаме да го погледнем от хубавата страна! Именно защото студените зимни дни са повод за безгрижно излежаване на канапето вкъщи, с топла напитка в ръка и хубав филм. Срещу 3738 ClubSmart точки, на един клик разстояние чрез мобилната апликация Shell, можеш да се потопиш в уютната магия на дома като си направиш от онзи ароматен английски чай и гледаш Джулия Робъртс в „Notting Hill”.

Комплект за маникюр Flowie

Комплект за маникюр Flowie

Има празничен повод или просто среща с приятелки след работа? А може би пък важна делова среща? Всички тези поводи ни карат да се замислим, освен за тоалета, чантата, обувките, прическата, грима, бижутата, но и за маникюра. Само срещу 549 ClubSmart точки можеш да се сдобиеш с компактно и бързо решение, което да помогне да поддържаш маникюра си изряден. За всеки повод!

Повече идеи за подаръчета, които можеш да направиш за теб и твоите близки, може да намериш в ClubSmart каталога с подаръци на Shell, онлайн или във всеки един от търговските обекти на веригата. Важно е да не забравяш, че валидността на точките, начислени преди три години изтича в края на 2017 г., а сега е добър момент да ги обмениш за нова глезотийка. А офертите с 50% намаление важат до 31.12.2017 г. Затова, не губи време и провери баланса по твоята ClubSmart карта, както и броят на застрашените ClubSmart точки онлайн на www.shellsmart.com или в център за клиенти ClubSmart (0800 11 515), и ги обмени сега – направи си подарък, за който не си се сещала досега.

 
 
Коментарите са изключени за Треска за намаления с ClubSmart в Shell