shareit

Закачките между Райън Рейнолдс и Хю Джакман официално спират

| от chronicle.bg |

Райън Рейнолдс и Хю Джакман официално приключиха забавната си свада. Това потвърди Рейнолдс в собствения си акаунт в Twitter. Двамата актьори имат силна приятелска връзка въпреки, че са работили заедно само по един проект – не особено успешния „X-Men Origins: Wolverine“ от 2009.

„Официално примирие с Хю Джакман! В жест на добра воля, ще направя красива реклама за неговата компания, Laughing Man Coffee. Нямам търпение!“

Приятелството на двете звезди през последните няколко години прерасна в изключително забавна война в социалните мрежи. Те многократно се тролваха, а Рейнолдс няколко пъти предизвикваше Джакман да се върне в ролята на Уолварийн във филм заедно с Дедпул.

Този пост, разбира се, не дава абсолютно никакви гаранции, че в някакъв момент шегите няма да продължат. На Райън по никакъв начин не трябва да му се гласува никакво доверие в това отношение. Рано или късно старата песен ще се върне.

Ако връзката им в публичното пространство заглъхнат, това е само още един повод феновете да се надяват, че все пак двамата ще се появят заедно на екрат във вече иконичните си роли. Въпреки че филм с Дедпул и Уолварийн би бил чудесно нещо, двамата биха могли да направят и полицейска/детективска комедия или някакъв друг общ и изненадващ проект. Химията между Райън и Хю очевидно има и ще е срамота да не се вложи в нещо.

 
 
Коментарите са изключени за Закачките между Райън Рейнолдс и Хю Джакман официално спират