shareit

VIP Brother 2018: Какво ще ти се падне? Изненада

| от chronicle.bg |

Да оплюеш VIP Brother днес е като да кажеш, че агресорите на пътя са гадни. Толкова е лесно, че чак е обидно. Вече е ясно, че всяка есен някакви звезди влизат в една къща, за да се поизложат и да вземат едни пари. Някои казват, че това е социален експеримент, мини свят, в който всеки може да се разпознае. Други пък постват на фейсбук стените си гръмки изказвания от типа на „Аз и моето семейство не гледаме VIP Brother“.

Е, ние снощи гледахме и видяхме следното:

„Женското царство“ вкара 17 съквартиранти в къщата. Ето кои са те:

Ева и Ваня от Фамилия Тоника – естрадни легенди с конфликт помежду си. Вероятно ще се нагледаме на мръсните ризи на Фамилия Тоника, Тоника СВ и Тоника. Жалко, по-добре да ги запомним с доброто.

EVA

VANIA

Веселин Плачков – актьорът, станал популярен предимно с образа на Васил Левски в предизвикалия скандал филм „Дякон Левски“. Мъж на певицата Мариана Попова, чакат дете. Дано не се освини.

VESELIN

Стефан на Гала – или, научете му фамилията вече, Стефан Николов. Понаучихме го покрай миналия сезон на „На кафе“, където беше ко-водещ, заедно с Гала. Симпатяга.

STEFAN

Валентин Кулагин – човекът, заради когото никога няма да можеш да обясниш на Спаска от село Бабино, че всъщност не всички гейове са „такива“. Станал известен със скандал в „Черешката на тортата“. Умее да извиква у хората естествено желание да го наранят.

KULAGIN

Божана Кацарова – шеф-готвач. Готвила за известни хора. Не знаем повече.

BOZHANA

Ричард забравихме-му-фамилията – мистър София 2018 с опънато от мускули сако. Мечтата му е да стане най-известният фитнес инструктор в България. Държи жената да е поне 1,70 с малко дупе. Но когато се изправя, става ясно, че е до рамото на Алекс Сърчаджиева. Нещо като недоразвит Петко Димитров.

RICHARD

Писателят Константин Трендафилов, слабо известен с романа си „Затворисърце“, по-известен като син на Владимир Трендафилов и Кристин Димитрова. Най-известен като Папи Ханс с песента „Кекс“. Гадже на Дара от „X Factor“.

KONSTANTIN

Петко и Яна Димитрови: семейство. Може би с общ профил във Фейсбук. Петко е известен първо с това, че направи дете на Мария Игнатова. След това с танцьорката Яна се запознаха и влюбиха в танцувален риалити формат и направиха две деца. Тя е секси, той е мъжкар.

YANA I PETKO

Наско Колев – красивият, млад рапър от музикално риалити, блян на Саня Армутлиева. Много хубаво момче, но така говори, че все едно не е хубаво.

NASKO

Ванко 1 – скандалният, стар рапър. Затвори, проститутки, Ирина Флорин…

VANKO

Нора Недкова – плеймейт. Стана известна покрай „Черешката на тортата“, където каза, че макароните са храна за простолюдието. Очевидно не е много умна, та залагаме, че ще има интелектуални предизвикателства, на които публиката да се смее.

NORA

Диона – никому известна рапърка, която се определи като “българския Еминем”

DIONA

Лора Караджова – дъщерята на Данчо Караджов (съжаляваме, че я представяме така, но е неизбежно). Известна още с „Нека бъде лято“, Кристо, 100 кила

LORA

Мира Добрева – съвършена жена с кариера и семейство, журналист

MIRA

Розмари – симпатичен модел с баща германец и майка от Казанлък, хубава, говори на развален български чаровно

ROZMARI

 
 
Коментарите са изключени за VIP Brother 2018: Какво ще ти се падне? Изненада