„Теория за Големия взрив“: Преди и сега

| от chronicle.bg |

„Теория за Големия взрив“ е един от сериалите, които успяват да запазят аудиторията си вече 9 години, без епизодите да доскучават. Дори и да си представяме още хиляди епизоди с любимите си герои, може да се окаже, че всичко ще приключи по-рано от очакваното.

Най-високо оценяваният комедиен сериал в телевизията наскоро завърши своя девети сезон. След още един всичко може да приключи.

Актьорът Кунал Найяр, който изпълнява ролята на Радж от 2007 година насам обяви наскоро, че епизодите могат да приключат с десети сезон.

„Вижте, следващият сезон, както е записано в договорите ни, може да бъде последният на „Теория за Големия взрив“, каза той по време на Comic Con в Лондон.
“Ако трябва да съм напълно честен…знам, че хората ще искат да знаят какво се случва след сезон 10. Не знам какво ще се случи”, казва още той. Найяр не е единственият от екипа на шоуто, който изразява очаквания за края на сериала. Един от изпълнителните продуценти на шоуто Стив Моларо също потвърди, че сезон 10 може да е финалът.

„Истинският отговор е – не знам, и всичко, което мога да направя сега, е да минавам епизод през епизод и да се опитвам да направя от всеки един най-доброто, което можем“.

Независимо дали това ще бъде финалът или не, предлагаме ви да видите как са се променили героите от сериала от 2007 година до днес.

 
 
Коментарите са изключени за „Теория за Големия взрив“: Преди и сега