Телевизия, секс и насилие

| от |

Добрата и качествена телевизия може да се похвали с много и най-разнородна продукция. За разлика от киното обаче, телевизията има за цел да достигне до повече зрители и по-голяма и разнообразна възрастова аудитория.

Времената, в които по телевизията хората са говорели високо, пушели са или са се показвали голи, ей така без причина, отдавна са в миналото. В колкото по-разкрепостено и новаторско време живеем, толкова повече комерсиалното изкуство търпи цензура.

Голотата, сексът и доброто, кърваво насилие все по-често и все повече, шокират голяма част от аудиторията, която избира да прекара някоя петък вечер, втренчена в малката синя кутия.

Сексът обаче продава. И винаги е полезен за гледане, особено ако е направен със смисъл и добре. Насилието също. А когато двете са в комбинация, има шанс да завършите вечерта си в по-възбудено състояние, отколкото след първа среща в местен бар.

Сериалите със секс и насилие не са много, но когато ги има са добре дошли. Освен болезнено известните Game of Thrones, сериалите на гей тематика и минаващия за скандален Orange is the new black, ние сме селектирали за вас няколко шоута, които ще възбудят сетивата и ще ви върнат вярата в добрия, различен и приятно влажен секс. В галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за Телевизия, секс и насилие