shareit

Тейлър Суйфт ще е съблазнителна котка във филма „Котките“

| от chronicle.bg |

Тридесет и седем години след своята премиера на Бродуей, един от най-играните мюзикъли на всички времена, „Котките“ на Андрю Лойд Уебър, ще оживее на големия екран.

Не стига тази прекрасна новина сама по себе си, ами имената на актьорския състав на мюзикъла, който би трябвало да излезе в края на тази година, са повече от внушителни. Така че всички фенове на театъра, мюзикълите, „Котките“, Андрю Лойд Уебър и долуспоменатите имена, могат да празнуват!

Вниманието към екранизацията на мюзикъла „Котките“ се изостри преди няколко дена, когато Тейлър Суифт публикува снимка в профила си в Instagram, с която официално потвърди слуховете, че влиза в ролята на котката Бомбалурина от иконичния мюзикъл. Снимката е направена на снимачната площадка на продукцията, а няколко дни по-късно Суифт публикува и стори, в което споделя, че отново е на снимачната площадка.


View this post on Instagram

Meow.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Тейлър Суифт е поредното голямо име, което се присъединява към екипа на мюзикъла. Към момента е известно, че дейм Джуди Денч ще играе Old Deuteronomy (старшият котарак в бандата), Идрис Елба влиза в ролята на Макавити, Дженифър Хъдсън ще играе главната роля на Гризабела, Джеймс Кордън ще бъде Бъстъфър Джоунс, Джейсън Деруло – Ръм Тъм Тигър, а сър Иън Маккелън – Гъс Театралната котка.

Колкото до ролята на Бомбалурина, в която ще влезе Тейлър Суифт, тя е хитра и съблазнителна котка, целяща да бъде винаги център на вниманието. Понякога е арогантна и жестока, особено в общуването си с Гризабела, която е по-възрастна от нея и е била обект на всеобщо възхищение в миналото.

cats-film-261
Бомбалурина (вляво); „Котките“ (1998)

Мюзикълът на Андрю Лойд Уебър е базиран на „Популярна книга за котките“ на Т.С. Елиът и разказва историята на група котки и техните различни характери. В центъра на историята е Гризабела – възрастна котка, която копнее младите й години да се завърнат. Музиката е писана от Уебър, а премиерата на мюзикъла на Бродуей е през 1982 г., където той се играе в продължение на близо 20 години, спечелвайки няколко награди „Тони“.

 
 
Коментарите са изключени за Тейлър Суйфт ще е съблазнителна котка във филма „Котките“