shareit

Странно видео от „Rick and Morty“

| от chronicle.bg |

Adult Swim пусна странно видео на страницата на култовия „Rick and Morty“ в Twitter. Това даде старт на всякакви конспираци около обявяването на сезон 4.

След напечени преговори между създателите Джъстин Ройланд и Дан Хармон и Turner Broadcasting, научихме, че „Rick and Morty“ ще има още 70 епизода, които обаче все още нямат дата.

Adult Swim прави дълги паузи между сезоните, за да ги изпипа както сценарно, така и анимационно. Съответно всяка новини около нови серии се поглъща жадно от феновете.

Сега странното видео ни кара да подозираме, че новина за дебютната дата на сезон 4 ще бъде обявена скоро.

Във клипчето очевидно няма никаква информация. Като знаем въображението на Ройланд и Хармон, кадрите може да са от музикален клип на дядото и внука за някоя презгалактическа кабелна телевизия, може някое от безобразно сложните апарати на Рик да се е счупил по някакъв начин и да е съсипал цялата вселена, може… какво ли не.

В края на клипа обаче виждаме как юмрукът на Злия Морти да убива Рик, който в този момент е черна дупка. В последния сезон Злият Морти застана начело на Цитаделата и може би следващата му амбиция ще е да убие Рик.

Също така, щом Злият Морти вече е такава силна фигура в сериала, най-накрая може да разберем повече за произхода му и защо е такъв.

 
 
Коментарите са изключени за Странно видео от „Rick and Morty“