shareit

Сталоун казва сбогом на Роки в емоционално видео

| от chronicle.bg |

Роки Балбоа официално се пенсионира. В емоционално видео за чао, публикувано в Instagram, Силвестър Сталоун съобщи, че напуска ринга и каза сбогом на Роки. Това прави „Creed II“ последният филм, в който можем да видим легендарния боксьор.

„Искам да благодаря на всички по света за това, че приехте семейството на Роки в сърцата си вече над 40 години“, написа той в поста към видеото. „Беше най-висша привилегия да имам възможност да създам и да играя този невероятен персонаж. Въпреки че сърцето ми се къса, за жалост всяко нещо има своя край… Обичам ви, мили и щедри хора, и най-хубавото е, че Роки никога няма да умре, защото продължава да живее във вас.“

Видеото ни показва Сталоун на снимачната площадка на „Creed II“ заедно с режисьора Стивън Кейпъл-младши. Актьорът благодари на Майкъл Б. Джордан за играта му като Адонис Крийд, както и на Кейпъл и на режисьора на „Creed“ Райън Куглър за това, че дадоха на франчайза обещаващо бъдеще.

„Не мога да съм по-щастлив, докато се оттеглям, защото моята историята беше разказана. Има цял един свят, който да се разгърне пред публиката и пред това поколение“, каза Сталоун. „Сега ти (към Джордан) трябва да носиш наметалото.“

Легендарният актьор за първи път влиза в образа на Роки във едноименния филм от 1976, който също така и написва. Лентата става сензационна и най-печеливша за годината като печели и три Оскара, включително и за най-добър филм. Франчайза дава още 7 филма: „Rocky II“ (1979), „Rocky III“ (1982), „Rocky IV“ (1985), „Rocky V“ (1990), „Rocky Balboa“ (2006), „Creed“ (2015) и „Creed II“ (2018).

Вижте и самото видео:

 
 
Коментарите са изключени за Сталоун казва сбогом на Роки в емоционално видео