shareit

Ще видим нов „Kingsman“ преди „Kingsman 3“

| от chronicle.bg |

Матю Вон има амбициозни планове за развитието на „Kingsman“ франчайза, базиран на комиксите на Марк Милър. Сега получаваме и повече яснота по въпроса как.

Първите два филма имаха почти еднакви резултати в боксофиса, но получиха много различни отзиви от критиката. „Kingsman: The Secret Service“ беше хит сред критиците, но „Kingsman: The Golden Circle“ се прие колебливо. Това обаче никак не спира Вон, който работи върху още няколко проекта, които ще се развиват в същата вселена.

Първоначално се смяташе, че Матю ще снима първо „Kingsman 3“, където ще представи персонажи, които после ще видим в следващия (хронологично първи) филм. В крайна сметка обаче ще е тъкмо обратното – филмът за най-първите събития в историята на франчайза ще дойде преди третата част.

Той все още няма официално заглавие, но се спекулира с „Kingsman: The Great Game“. Снимките започват през януари, а жанрът е определен като „драма в епоха“ (вместо шпионски трилър, каквито бяха първите два филма). Единственото, с което разполагаме относно сюжета, е, че „филмът ще покаже историята на света през очите на Kingsman“. Относно „Kingsman 3“ – очаква се да започне снимки през лятото, след като Вон си вземе малка почивка. Той вижда филма като края на отношенията между Егси (Тейрън Егертън) и Хари Харт (Колин Фирт). Краят обаче все пак ще позволява и двата персонажа да се завърнат по-натам.

Около кастът все още няма информация, а само слухове. Егертън няма да се появи в прикуъла, защото в момента на действието персонажът му дори не е роден.

Разбира се, грандиозните планове на Вон за франчайза винаги могат да се провалят – зависи от Disney и Fox. Първо трябва да видим как ще се представят „Kingsman 3“ и „Kingsman: The Great Game“.

 
 
Коментарите са изключени за Ще видим нов „Kingsman“ преди „Kingsman 3“