Сезон 2 на „Stranger Things“ ще е по-страшен

| от chronicle.bg |

Хитовият сериал от 2016 година „Stranger Things“ на Netflix съвсем естествено снима втори сезон. Първият спечели редица награди за актьорско майсторство, сценарии, режисура и продукция. Едно от най-чаровните неща, които братята Дуфър направиха в него, беше да отдадат почит на няколко филма от 80-те години – в това число „Съкровището от Зеленото езеро“ и „Извънземното“.

Лайтмотивът във вторият сезон обаче, ще бъде хорърът. Това каза Гейтън Матарацо в интервю за списание „People“. Разбира се, детайли около събитията в сезона се пазят в тайна, но действието ще започне година след като Уил Байърс беше спасен от Обратния свят.

„Хубавото на този сезон е, че ще видите всеки от героите много по-отблизо и ще разберете как всеки се справя със случилото се. Мисля, че всички са емоционално разтърсени. Чувстват се самотни, защото приятелят им Уил се върна и вече не се държи като техен приятел. променил се е.“

„Ще има предизвикателства пред нас, които са реални, които са обезпокояващи. Мисля, че вторият сезон ще бъде много по-мрачен и мисля, че хората ще го харесат повече от първия.“

Във вторият сезон се очаква да видим отново Фин Уолфхард като Майк, Гейтън Матарацо като Дъстин, Калеб Маклафлин като Лукас и Ноа Шнап като Уил. А също и Майли Боби Браун като Ел, въпреки че с персонажът й се случи нещо, което ни даде сериозен повод за колебание дали е я видим отново. Новият сезон се очаква да бъде готов за Хелоуин.

 
 
Коментарите са изключени за Сезон 2 на „Stranger Things“ ще е по-страшен