Премиерата на „Sherlock Holmes 3“ се отлага

| от chronicle.bg |

Феновете ще трябва да изчакат още малко за „Sherlock Holmes 3“ след като проектът беше отложен за декември 2021 година. Робърт Дауни-Младши и Джъд Лоу отново ще са в главните роли на частния детектив Шерлок Хоумс и доктор Джон Уотсън, които досега разследваха различни криминални случаи в последното десетилетие на 19 век.

„Sherlock Holmes 3“ идва след „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“ от 2011 година, а първият, „Sherlock Holmes“, излезе през 2009. И двата филма са режисирани от Гай Ричи като при инвестиция от $215 милиона, те изкарват около $1 милиард в боксофиса. Първоначално „Holmes 3“ трябваше да излезе през декември догодина.

Ето трейлърите на първата и втората част, за да си припомним очарованието на находчивата двойка.

Няма официална причина за забавянето на филма. Знаем само, че той все още няма режисьор, но сценарист е Крис Бранкато, а действието се развива 10 години след „A Game of Shadows“.

По същото време предстои да излязат и „Hotel Transylvania 4“ на Sony и „

“ на Universal.

Отлагането на продукцията може би се дължи на това, че Warner Bros. искат режисьор отнова да бъде Гай Ричи. Джъд Лоу в интервю казва, че третия филм ще развие отношенията и динамиката между Холмс и Уотсън, а Ричи успяваше много добре да ги хване на камера. Но той в момента е зает с „Bush“ с Матю Макконъхи, Майкъл Докери, Хенри Голдинг и Хю Грант.

 
 
Коментарите са изключени за Премиерата на „Sherlock Holmes 3“ се отлага