shareit

Hulu пусна кадри от „Catch-22“ с Джордж Клуни

| от chronicle.bg |

Адаптацията на романа „Параграф 22“ на Джоузеф Хелър от Джордж Клуни, която ще можем да гледаме само по Hulu през 2019 година, сега ни показва няколко кадъра от снимачната площадка. Можете да ги видите в галерията ни.

Шестте епизода са още едно доказателство за посоката, в която се е ориентирала филмовата индустрия, а именно към стрийминг платформите.

Както „Maniac“ на Netflix, „Homecoming“ на Amazon и „Escape at Dannemora“ на Showtime, „Catch-22“ също представлява интересен и на моменти труден проект без блокбъстърски претенции и бюджет до небето.

Интересът към лимитираните серии идва от шанса зрителите да видят добре разгърната история, която иначе би претърпяла значително орязване, ако се направи на 2-3-часов филм.

В „Catch-22“ ще видим таланти като Кайл Чандлър, Хю Лори, Джанкарло Джанини и Кристофър Абът. Въпреки че снимките продължават вече доста време, имаме малко информация за самата продукция. Поне досега, докато Hulu не ни показа снимките, както и синопсиса:

„По едноименни роман на Джоузеф Хелър, „Catch-22″ е история за непоправимия Йосариан (Кристофър Абът), пилот на бомбардировач от Въздушните сили на САЩ по време на Втората световна война, който е бесен, защото хиляди хора, които никога не са го виждали, искат да го убият. Но проблемът не е то самият, а армията, която увеличава броят мисии, на които пилотите трябва да отидат, за да приключат с военната си служба. Ако Йосариан сам се опита да се измъкне от служба, той попада под комично зловещия Параграф 22, според който никой психически нормален човек не би рискувал живота си в битка, но да заявиш, че си луд е признак на здрав разум, така че не можеш да бъдеш извинен от служба, задаи лудостта, че я изпълняваш.“

Снимките са много добри, но скоро очакваме и трйлър.

 
 
Коментарите са изключени за Hulu пусна кадри от „Catch-22“ с Джордж Клуни