Първи кадър на Мерил Стрийп в „Големите малки лъжи“

| от chronicle.bg |

Напрежението около втория сезон на „Големите малки лъжи“ започва бавно да се нагнетява. Преди известно време стана ясно, че към актьорския състав на сериала на HBO ще се присъедини Мерил Стрийп, а преди дни Никол Кидман сподели първи кадър от снимките на новия сезон в профила си в Instagram.

Премиерата се очаква се бъде през 2019 г. Персонажът на Стрийп се казва Мери Луиз Райт и е свекърва на Селест (Никол Кидман)

„Първи ден на снимачната площадка с Мерил и „моите“ скъпи момчета. #BigLittleLies“ пише Кидман в поста си в социалната мрежа.

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Засега не знаем подробности около персонажа на Мерил и единствената улика е скромната прическа, която придава известна благост на героинята (в комбинация с пижамата и халата). Засега от HBO знаем само, че Мери Луиз Райт е майката на Пери (Александър Скарсгард), която пристига в Монтерей, търсейки отговори, и притеснена за своите внуци след смъртта на сина си. Съмняваме се, че ще й харесат някои отговори като например това, че Селест участваше в потулването на смъртта на мъжа си или, че той беше насилник…

Нямаме представа дали Мерил ще бъде новият злодей в поредицата, затова засега можем само да се наслаждаваме на първата снимка и да чакаме за още.

 
 
Коментарите са изключени за Първи кадър на Мерил Стрийп в „Големите малки лъжи“